Kostrådgivning och Hälsocoaching

Har du trassel med hälsan som du inte får bukt med? Energilös, upprepade förkylningar, magproblem, en vikt som inte är som du önskar, eksem, upplever dig som frusen, huvudvärk... ? Jag kan vägleda och coacha dig till en bättre hälsa.

Som kostrådgivare arbetar jag med en kost som våra kroppar är gjorda för att äta. En kost som fokuserar på näring och som skapar ett lugn i kroppen. En sk antiinflammatorisk kost som blir anpassad för dig och dina behov.
Utöver kosten har jag även god kunskap om livsstilsfaktorer/beteenden som påverkar vårt mående (stress, sömn, andning, hormoner etc.) och hur du kan jobba med dessa i kombination med kosten för att skapa ett bättre mående.

Upplägg

  • Boka en tid
  • Du får hälsofrågor att svara på
  • Vi träffas fysiskt eller samtalar över telefon/video, går genom dina svar, ditt mående och annat som uppkommer under samtalets gång.
  • Tillsammans skapar vi en kost- och hälsoplan baserad från dig och dina behov.

Vid en kostförändring uppkommer ofta frågor allteftersom. Därför rekommenderar jag att vi träffas minst två gånger. 

All coaching sker via onlinemöte

Prover inför rådgivning?
Vid hälsoproblem relaterade till ämnesomsättningen/ sköldkörteln, svår PMS eller trötthet är det vanligt med näring- och/eller hormonobalanser. Om du har blodprovsresultat så kan jag titta på dem.
Önskar du genomföra provtagning inför konsultation kan ett blodprovspaket via Werlabs ge bra vägledning.